miercuri, 6 mai 2009

un final previzibil :)





Asta seara in emisiunea Stirea zilei, a minunatei Gabriela Vranceanu Firea a fost prezentat materialul de mai sus. Un material in care se prezinta recunoasterea greselilor perpetue...
La gradina zoologica un struț si-ar baga...capul in pamant;)!
Intr-o tara, civilizata, cu un Presedinte, finalul previzibil ar fi ca acesta si-ar da demisia si ar disparea din viata politica!
De remarcat este ca politicienii vor ramane la fel, pana cand societatea nu se va schimba in sensul ca va reactiona si va sanctiona, in mod clar, greselile politicienilor! In ultima perioada romanilor li s-a facut lehamite si nu s-au prezentat la vot. Ceea ce a dat frâu liber imaginatiei politicienilor alesi cu 70% din 30%! Dar ce conteaza matematica votului cand esti invingator! ”Daca voi nu ma vreti eu va vreau!”
Societatea romanesca are un ritm propriu de evolutie si daca am considerat acum 20 de ani o jignire cele spuse de Silviu Brucan cu privire la ritmul dezvoltarii unei societati sanatoase, astazi vedem ca acesti 20 de ani s-au transformat in ...poate 30 sau...brrr. Ma opresc aici!

Suntem o tara previzibila cu un presedinte imprevizibil!

Sursa foto:
observatordebacau.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu