vineri, 24 aprilie 2009

Ghionoaia...șorecarul

Surprinzatoarea vizita de doua zile a Printului Albert al II-lea de Monaco s-a incheiat astazi.
Ultima oprire a fost in Delta Dunarii, unul dintre scopurile vizitei fiind protectia mediului, respectiv Delta Dunarii.
Inainte de a vizita Delta Dunarii, printul Albert de Monaco s-a intalnit joi cu Traian Basescu, Mircea Geoana, Emil Boc si chiar Patriarhul Daniel, si-a exprimat pozitia fata de lipsa de eficienta in exploatarea resurselor turistice ale Deltei Dunarii, afirmand ca aceasta se va schimba de acum!
Azi, la Tulcea, Printul Albert a fost insotit de ministrul turismului Nutzi Ud(r)ea si ministrul (Pleștii!) culturii Paleologu , si au vizitat Delta Dunarii dar si cateva sali in care erau expuse diverse exponate care redau flora si fauna din zona, precum si un acvariu!
La Antena 3, in cadrul buletinul de stiri de la ora 18,00 reporterii au surprins-o pe ministra Nutzi Ud(r)ea vizionand un exponat care reda un tablou al faunei si florei din Delta, si despre care a declarat ca este o adevarata lectie de biologie!


Ce credeti ca a recunoscut?!


”Uite...aici...GHIONOAIA...(mai jos)...ȘORECARUL...” :)

Oare de ce ii sunt atat de cunoscute aceste ...exponate?

Putem demara chiar si un concurs (ca e la moda si-mi place!) :
Cine e GHIONOAIA, cine e ȘORECARUL?




Premiu:


O excursie la Monaco!


(virtuala)



Cu siguranta ca va urma un schimb de experienta intre ministerul turismului si Monaco, dar cum ministra verifica si luminile de scena, nu va avea incredere in nimeni, va face singura schimbul de experienta! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu