luni, 12 ianuarie 2009

Inceputul sfarsitului?!

Cam curand! Si prea devreme! E un titlu prematur. Dar ar fi frumos. Nu cred insa ca se va ajunge la asa ceva! Este evident ca sunt foarte multe ”interese” la mijloc. Ciocolata (in forma de ciolan!) cred ca are un gust interesant, si atunci cand deja ai gustat o data, mai vrei. Nu te poti abtine! Este la fel de evident ca dupa aceasta scenariada, demonstratii de forta, lucrurile vor lua, spre ”binele tarii”, o aceeasi cale. Nu vor putea sa renunte la ”interesele tarii”!
Asistam acum la o demonstratie de forta a PSD-ului dar si o expunere de interese!
Demonstratia de forta a PD-ului consta in faptul ca, desi erau in cunostinta de cauza, intentie deja probata, au facut numiri in aceste functii stiind cu siguranta ca acestea nu proveneau de la partidul partener. Asta nu arata decat ca aceste functii au o importanta covarsitoare. Altfel nu cred ca ar fi riscat intratat!
Este ingrijorator sa vezi cata inversunare si patima se produce ca urmare a acestei miscari.
Poti sa intelegi cat de importante sunt aceste functii tocmai privind, detasat, lupta!
Dar ce nu inteleg de ce este atat de importanta o astfel de functie?!
Legea nu este aceeasi pentru toti?! Cei care sunt obligati sa o apere, sa o aplice nu trebuie sa isi indeplineasca sarcinile profesionale indiferent de optinea politica?! Sau nu?!
Aici intru deja intr-un domeniu care imi este foarte cunoscut, din pacate:cum se aplica legea in Romania , cum organele indrituite efectueaza cercetari respectand legea, cum ”nu” sunt supusi nici unor presiuni politice si cum ”nu” sunt influentati de nimic in activitatea lor.

Din aceasta lupta nu putem sa tragem decat o singura concluzie: cineva are interes ca legea sa se aplice ”intr-un anumit fel” controland situatia.

Cred ca de abia acum avem, de-a dreptul, sistemul ticalosit instituit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu