duminică, 15 februarie 2009

DICTATURA sau LIBERTATE


Adrian Severin in emisiunea cu Ion Cristoiu la Antena 3 a declarat ca alegerile prezidentiale de anul acesta vor fi, de fapt, ”alegeri intre DICTATURA si LIBERTATE”.
Totodata a spus ca actualul presedinte destructureaza institutiile statului. DESTRUCTUREAZA!
Apoi au discutat despre discreditarea (DISCREDITAREA) promovata de nimeni altcineva decat presedintele tarii a institutiilor tarii. Institutiile sunt decredibilizate, dar nu de mogulii de presa, ci chiar presedintele a actionat in acest sens.

”Presedintele a distrus credibilitatea institutiilor statului.”

Adrian Severin a mai remarcat, fiind surprins, ca in posturile cheie din Guvern, avand in vedere perioada de criza economico-financiara (si nu numai, as adauga eu!), cum ar fi la finante, economie si altele, sunt puse persoane care, este cunoscut, sunt in ”relatii de obedienta fata de presedinte”, precizand ca insusi prim-ministrul este intr-o relatie de obedienta fata de presedinte. Superexpansiunea Ministerului Turismului prin revenirea la creerea unui minister de sine statator, dintr-o agentie, acordand conducatoarei (care nu are o pregatire corespunzatoare domeniului!) chiar si functii de control care nu au legatura cu activitatea desfasurata! Activitatea turistica este importanta, dar asta nu implica marirea birocratiei, ar trebui luate alte masuri cum ar fi realizarea unei infrastructuri corespunzatoare!

A mai punctat si evidenta nevoie a presedintelui tarii de a pune in fruntea ministerelor atribuite PDleului pe cineva apropiat.

Este evident ca multi dintre noi am inteles toate acestea, chiar au curs multi ”litrii de cerneala” iar tastele calculatoarelor au deja o tenta lucioasa, analizand toate actiunile sau inactiunile presedintelui.

O astfel de atitudine, transanta, a domnului Adrian Severin mi se pare extraordinara, tinand cont si de faptul ca provine dintr-un partid la guvernare! Sau nu?!

Excelent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu