miercuri, 11 februarie 2009

ultima ora 13:13




Astazi Parlamentul a avut mult de lucru. Camerele reunite au avut de gandit mult. Si de negociat si mai mult! Pe situl Antena 3 la ora 13:13 (!) a fost postat un articol despre validarea sefiilor Comisiilor de control SIE si SRI!
Cezar Preda si Gabriel Vlase!
Acum, la cald, trebuie doar ”punctat”
-În favoarea numirii lui Cezar Preda la şefia comisiei pentru controlul SRI au votat 408 parlamentari, el întrunind doar un vot "împotrivă,social-democratul Ioan Stan, votat în unanimitate pentru funcţia de vicepreşedinte, social-democratul Ioan Stan, Verestoy Atilla, ales cu 408 voturi favorabile şi unul împotrivă pentru preluarea funcţiei de secretar.
-comisia pentru controlul SIE, deputatul PSD Gabriel Vlase a obţinut 415 voturi "pentru" şi unul "împotrivă", pentru funcţia de preşedinte, senatorul PDL Vasile Nistor a devenit vicepreşedinte cu unanimitate de voturi, iar deputatul PNL Mihăiţă Calimente secretar cu 415 voturi favorabile şi un vot "împotrivă.
Ce victorie! Au trecut de pragul 322!
Ce majoritate confortabila! S-au aliniat!
Dar e unul, acolo, care tot voteaza impotriva! Trebuie anihilat!
Up-date: mi s-a explicat ca acest vot este neimportant acolo, atunci, ca toate aceste comisii sunt negociate anterior. Am inteles, nu am stiut, desi banuiam. Dar ramane totusi acel unul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu